Uw veiligheid is onze grootste zorg

Een keur aan keurmerken en ervaring 

Al het personeel dat u via MBS Brandwachten inhuurt is goed opgeleid en bezit een ruim minimum aan certificeringen. Neem bijvoorbeeld onze brandwachten: ze zijn minimaal in het bezit van het rijks diploma hoofdbrandwacht, EHBO en VCA. Heeft u meer certificering nodig? Dit is mogelijk op verzoek.

Minstens zo belangrijk is de uitgebreide praktijkervaring. Als enige in Nederland levert MBS Brandwachten personeel dat naast de juiste kwalificaties ook over een ruime ervaring in de praktijk beschikt, zoals onze repressief inzetbare brandwachten. Bekijk hier onze bedrijfsfilm over twee van onze takken van sport.

geminimaliseerd risico op een calamiteit

U gegarandeert zich van een optimaal geminimaliseerd risico op een calamiteit. Mocht er dan toch een calamiteit optreden dan weten onze mensen perfect hoe ze moeten handelen.

Een frisse kijk op veiligheid door het inzetten van gedetacheerd personeel heeft u direct beschikking over hoogopgeleid personeel met de juiste kennis en ervaring. U verzekert zich van gemotiveerde mensen met frisse ideeën. Zij kunnen inspireren en mogelijke veranderingen implementeren.

veiligheidspersoneel

MBS Brandwachten: voor alle soorten veiligheidspersoneel Of u nu behoefte heeft aan brandwachten, ‘first responders’, BHV-ers of , alle disciplines zijn voor u beschikbaar.

Of dit nu met spoed op ad-hoc basis gebeurt of voor de langere termijn, er is altijd een passende oplossing beschikbaar.

materieel

Naast goed opgeleid personeel biedt MBS Brandwachten ook het nodige op het gebied van materieel. Verhuur van BIZA norm bepakte brandweervoertuigen is een voorbeeld hiervan. Met het huuraanbod van alle soorten brandweer- en veiligheidsmateriaal is het aanbod compleet.

UITHANDEN NEMEN

Een waar ‘single point of contact.’ Uw veiligheid ontzorgt Samenwerken met MBS Brandwachten betekent een totaalpakket voor uw veiligheid door middel van een unieke en uitgekiende integrale veiligheidsservice. MBS borgt uw veiligheid en ontzorgt waar nodig. Hierdoor kunt u zich weer focussen op uw bedrijfsprocessen. Bent u benieuwd welke integrale veiligheidsoplossingen MBS Brandwachten u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op we helpen u graag verder.

CERTIFICERING BRANDWACHTEN

MBS Brandwachten is uniek in de selectie op het gebied van zijn brandweerpersoneel. Dit doen we om u als klant kwaliteit te kunnen leveren zoals u graag zou willen. Al ons brandweerpersoneel is reppresief inzetbaar dit volgens het leidraad oefenen van het NIFV. 

 

CERTIFICERING REDDINGSTEAMS

Ook onze specialistische reddingsteams beschikken natuurlijk ook over verschillende certificaten, voor het redden van slachtoffers uit een besloten ruimtes of het redden van grote hoogtes. Gecertificeerd volgens de standaarden van het NFPA en het NIFV. Lees hier meer over onze reddingsteams.